Kawan - Kawan

Monday, March 28, 2011

GEGAR BLOGGER BARU

Segmen baru dari otai BA....join sebab mmg blogger baru dan follower x ramai....he3...



aku amik gambar header sebab aku malas nak godek2 ...cari yg dah ada depan mata...jangan marah ya abang Ben...

Kenapa aku jadi blogger???
Pada mulanya aku  memang x minat pun nak buat blog...sekadar menjadi silent reader...terjebak pun sebab berjaya diracun oleh seorang sahabat baik yang dah lama dengan dunia blog....dek x tahan kena racun so secara rasminya aku mula aktif berblog pada awal januari...ini pun kena pandai cari masa terluang...tu yg entri pun ringkas2 jerk.menulis pun sekadar suka2 dengan meluahkan apa yg aku rasa bersama aktiviti2 seharian di samping mencari kenalan2 baru.

blog yang mesti hari2 buka mestilah blog sahabat baikku...kalau x bukak tu rasa cam x complete jerk hidup...hahahaha....yalah kami ni jauh...dengan buka bloglah aku tau kegiatan seharian dia......

5 comments:

Lieynanilaz said...

alamak...kenapa gambar abg ben x appear....sesapa leh tolong

miloais said...

salam kenal...

tQ ye.. sudi jengah blog iols

gambo yg tak keluar tu
may be kena save and upload balik semula dan re-publish
may be lah...

iols pun tak terer bab2 blog ni...

Lieynanilaz said...

miloais...tq...saya cuba buat..

Tihara said...

Btol kata miloais.hg folow je.aku guna racun cap ape ey?hik3.best kan dpt ramai kawan2..

Dr Mohd Hafiz bin Dato' Osman said...

kunjungan balas dari saya.. thanks sudi singah dan komen di blog saya..Moga terus berjaya dlm berblogging..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...