Kawan - Kawan

Thursday, March 17, 2011

BEN ASHAARI : LELAKI vs PEREMPUAN KERANA FIZIKAL

image


Segmen terbaru dari Ben....jomlah ramai2 sertai..

Antara soalan cepumas yang kena jawab?

1.      Anda pernah jatuh cinta ? Apakah yang membuatkan anda jatuh cinta ? Kerana fizikal  
         atau     keperibadiannya ?      
        
         penah.....ada yg pandang fizikal dan ada yg pandang keperibadian..

2.     Apakah anda jenis mengutamakan fizikal dalam memilih pasangan hidup ? Kenapa ?

         tidak..saya mementingkan keperibadian..

3.     Bahagian fizikal manakah yang membuatkan anda tertarik ? Kenapa ?

        bibir....mudah cair bila melihat senyuman yg menawan...aduhss...

4.      Pendapat anda jika pasangan yang dah berkahwin mengatakan 'berisi tandanya bahagia' .. Apakah
          anda setuju ?

          mungkin...x reti nak komen sebab x kawen gi..ahakss...

5.      Setujukah , lelaki kacak biasa kaki perempuan dan perempuan cantik pula materialistik ? Jelaskan
         pilihan jawapan anda ..

         tak setuju

6.     Beri contoh LELAKI IDAMAN ( bagi perempuan ) dan PEREMPUAN IDAMAN ( bagi lelaki ) ...
        Sila jelaskan pilihan anda .. kenapa anda pilih 'si dia '  ..
       
        saya  mencari lelaki yang matang, boleh menjadi pembimbing (paling penting) , berdikari , memahami 
        dan ada sense of humor ....banyaknya...boleh dapat ke ni????

7.     Apakah anda berpuashati dengan fizikal pasangan anda sekarang ?

        no komen......

8.    Apakah anda berpuashati dengan fizikal anda sendiri ?

      kalau boleh nak slimm sikit...

9.   Perlukah seseorang wanita / lelaki itu menjaga tubuh badan kerana kehendak pasangannya ?

      perlu andai ia membawa kebaikan bersama...

10.  Zaman sekarang ini , terlalu banyak produk menguruskan badan ... Apakah anda rasa ianya benar benar
       mujarab ? Ada bukti ? heheh..
     
       saya percaya DIET  SECARA SIHAT paling mujarab tapi kena ada DISIPLIN...
     

     

6 comments:

Tihara said...

tang bibir?betui jugak ye ..hehe

pRiNCe said...

JAWAPAN YG bagus...nice..:)
prince dtg dri blog bro ben...
selmat berkenalan ye..
lau sudi jengukla blog prince yg newbiee n buruk ni ye....:)

Dda Ly said...

yeahh diet secara sihat itu lebih baik! :) jimat duit, selamat pon selamat...

meh ke rumah..
~a week already~
keep in touch ye..♥♥♥

|| A Lady Named .. Yantiey || said...

Salam ,

Terjah dari Segmen BA - Follower ke-18

Nice&Jujur+Sweet n3.. :D

singgah ler:http://themptyanty.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-kerana.html

MataHati @ MH said...

jawapan yang menarik..hehehe

Lieynanilaz said...

tihara...part tu yg aku paling suka..ahakss..
price..tq sudi singgah...saya akan singgah jugak nanti..
dda ly...betul...:)
lady named yanti..tq sudi terjah...saya kaan terjah balik...dun wori...
matahati..menarik ke??ahakss...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...