Kawan - Kawan

Thursday, March 17, 2011

Eh! Eh! Apa Tu??

tajuk bikin gempak
aku just nak tunjuk
ni jerk haaa..
t
a
d
a
.
.
.
.
.
.

kalau korang datang guna feri tak kiralah dari Kuala Kedah atau Kuala Perlis
nak sampai jeti Kuah Langkawi pasti akan ternampak si helang nan gagah ini
menyambut kedatangan pelancong2...
jgn tak tau nama Langkawi pun diambil daripada nama haiwan ini iaitu Lang...
nanti aku cari dulu info pasai ni ok??
tempat ini dinamakan Dataran Helang dan lokasi berhampiran area Jettypoint..dan menjadi port lepak atau mengambil angin orang2 tempatan...Suasana malam lagi best dan happening sebab disinari limpahan cahaya lampu dan tiupan angin sepoi-sepoi bahasa.

2 comments:

Tihara said...

bila la aku nak sampai sini..

Lieynanilaz said...

insyaallah...aku nantikan kehadiranmu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...