Kawan - Kawan

Wednesday, June 15, 2011

GAME ANTARA BLOGGER BERMULA

Walaupun segmen ni tadi hanya 2 jam dan baru tutup pukul 4 tadi,namun group aku sempat gak masuk dalam list walaupun no.5....heheheh...oklah tu..

NAMA KUMPULAN : PERFECT STRANGERS
SEBAB NAMA KUMPULAN INI DIPILIH :

Even tak kenal each others, but we trying to mix up dlm satu group, Blogging adalah medan utk kita kenal antara satu sama lain, Not just membaca entri, but we keep in touch in write the comment and next ia dapat membantu blogger utk terus maju dgn adenye comment-comment yang membina, strangers is someone that we need to think positive sometimes it help us :D

Memandangkan aku ada masalah nak copy n paste....cer klik SINI untuk mengetahui senarai nama kumpulan.

p/s : kepada semua ahli kumpulan...blog korang aku dah masukkan dalam bloglist...:)

4 comments:

sue perbs.. said...

perfect strangers.. salam prknalan... dh msuk bloglist jugak.. ^_*

NasZ said...

nasib baik sempat send kat Blog Abang Ben..Fuh..

Sori sebab tadi tersilap taip url awak ye?

Jemput join segmen simple terbaru saya...senang je..

SEGMEN SIMPLE: KEKUATAN DAN KELEMAHAN DIRI AKU ...

sue perbs.. said...

tag untuk segmen


SEGMEN

munirah said...

Hai lieyna.. dr perfect strangers.. kamu di tag http://thecahayabulan.blogspot.com/2011/06/contest-kami-kaki-blogging.html

:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...