Kawan - Kawan

Tuesday, June 28, 2011

"BLOG DAN AKU"

Nak join klik banner

Mak Dara the vazzz sedang anjurkan sesi soal jawab yg mudah...terasa nak join plak:
1) Apa nama blog anda - lieynanilaz
2) Kenapa anda memilih nama itu - gabungan nama penuh dan panggilan (mmg suka ngan nick ni)
3) Tema warna blog anda - pink (favourite kalerr)
4) Dalam sehari berapa kali anda mengupdate entry di blog - selalu 1 entri sehari dan kadang nan hado kalu otak tepu@ takde mood..:)
5) Isu atau topik yang selalu dimasukkan dalam blog anda - berkaitan diri dan sekeliling atau banyak join segmen otai2
6) Kenangan manis/pahit selama anda berblog - kenangan manis - follower makin ramai .....:) - kenangan pahit - erm takde lagi..
7) Blogger Idola (kalau ada) - selalu jenguk blog otai2..menimba ilmu..:)
8) Target follower untuk blog anda - aku dah dapat target 100 lepas ni nak target 200 dan seterusnya..hehe..boleh ke?
9) Namakan satu benda yang paling anda suka yang terdapat dalam blog anda - suka ngan snow yg turun walau tak penah tengok yg real...:)
10) kata kata ucapan untuk Blog anda - semoga blog ni sentiasa dapat dikemaskini dan dikunjungi oleh blogger lain.


10 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

terima kasi kerana sudi join segmen mak ni yer... syukurlah takde kenangan pahit selama berblog ni kan. Kalau ada pasti sentap untuk terus berbloggingkan hehehehehe

☀ Izzaty Hedry☀ said...

zaty singgah sini ... boleh2.. nk dpt bnyak fllower..^.^

rATu kEBaYA said...

menarik jga sesi soal jawab ni

Tihara said...

menarik tp aku tk dpt nak join..line sengal

leyzajamil said...

best!!! teruskan usaha ;)

cik najihah said...

fara singgah sini dari blog mak dara :)

sue perbs.. said...

gud luck

Bidadari Syurga said...

selamat berblogging... semoga dpt target impian okey....

hasrul hassan said...

Salam.
Lawatan dari rakan blogger Mak Dara ... hehehe ... happy blogging, nanti mai la singgah kat BK ehh ...

Tihara said...

WAHH HEBAT..CONGRATS, LEH POTONG BLOG AKU YG KIAN BERKARAT TU..THEHEHE :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...