Kawan - Kawan

Monday, July 25, 2011

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?



Tarikh tutup : pukul 10 malam ni...

Nak join : Klik SINI


okeh...diharap korang dapat memberi kritikan secara ikhlas dan membina...:)

35 comments:

bujal X said...

saya tak berani kritik blog orang~sebab blog saya pun bukan best~~

*ayat merendah diri~

:: Mrs.Eady :: said...

simple & ok jek :)

http://nurul-izwa.blogspot.com/2011/07/beb-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

aimie amalina said...

ai awak!
heheh..abg ben sok komen yg x okeh2...hehe..tapi saya ase dh okeh sebb sukeee jek nak bace nih..hehe..pink gitu..mungkin selembut jiwa owgnye =)





http://aimieamalinaazman.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

cik Ida said...

hai dear..

apakata bloglist tu ;letak atas sikit before label.. senang nak baca entri-entri lepas.. terima kasih :)

jom ramai-ramai kritik blog aku

Wanz Mejuez said...

Ini satu kritikan okay...

PERHATIAN :

1. Aku rasa tempat widget sebelah KANAN ang tuh rasa macam tak menarik.. sebab terlampau LEBAR..

2. Kemaskan lagi blog.. lebihkan keselesaan semasa membaca..

3. Takda Header kew?? adehh!
rasanya cukup kot aku mengkritik blog ang secara ikhlas..... ahahah

Oppssss ada satu lagi...

Blog dah lawa dah okay dah .....

TAPI...............!

Aku rasa macam tak adil lah ang ni..

Bila ang nak letak aku dekat bloglist ang tuh?? Dekat blog ang??

jangan lah kedekut yea...

wakakaka gurau2 jew.... >_<

http://mejuez.com <- Cepat Copy

Edy Ramanov said...

terlalu simple. kemaskan lagi susunan widget dan kalau boleh letaklah header ya sebagai tanda nama pada blog ok.

http://edyramanov.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

SPEK HITAM said...

center your adverts tu, terkeluar dari template tu~

Laila Majid said...

kritik je kan tak bole puji kan?

belah kanan tu manyak sangat la letak iklan. ce spesifikkan stu ruang je untuk iklan so lebih kemas. header takde ke? kalau ade header lebih menarik yaww. letakla shoutbox senang sikit nak tinggal tapak kaki kat sini :)

jemput kritik sini ^^
http://lailamajid.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

hajar said...

ermmm...x reti nk kritik la... dtg singgah jer boleh ler..

Azzah said...

salam,banyaknya bloglist..buat scroll box biar nampak kemas..kat tempat saya ada tutorial..dan letak about me..senang orang nak tahu tuan belog...http://sayurlemak.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

AnAk dEneSor said...

advert 2 xsesuai letak di kanan..mybe letak kt footer ok sket.=)

http://anakdenesor.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

haslinda said...

salam. linda dtg terjah sini :)

susun autr widget kurang kemas. sidebar terlalu luas, tp post width pulak sempit. boleh kemaskan lagi. :)

jom kritik blog linda:
http://cthaslinda.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

the fik's said...

haa..ni yg fik xsuke pasal blog ni..sebab simple sgt...kene la serabut sket..baru la berat..

ringan sgt blog ni..hahaha..

tahniah! fik follow k!

http://garage-fik.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

MiSs ChUbBy ChEeK said...

tak ada benda la nak kritik..ok jer kat mata nie...nice blog...

http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Gen2Merah said...

blog ni xda header ya.. mungkin lagi manis kalau letak
Jom kritik blog saya plak

http://gen2merah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

DaYaH JeLitA said...

Hai nak kritik cikit eak? hurmmm...letakla header and satu lagi sidebar lebar sangat..huhu..Datangla kritik blog saya balik yer :)) : SEGMEN | BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?

(: gebangkembang :) said...

adverts tu centerkan ^^

http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

ZyzyAfrina (: said...

Lebih kemaskan if letak hearbeat tu dkt bawah header? cm tak sesuai pulak letak dkt sidebar.

http://thecrappingstarts.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Mish Apple said...

letak header . and follower box tu . letak kt sidebar lgi kemas and ringan . :)

http://beehac.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

ninie_azriena said...

kalau boleh, perkemaskan tapak2 iklan tu ye :)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

fiq. said...

salam.
iklan churp2 tu dah kekanan sangat,,, blog awak luas jadinye

Btw, blog simple saje =D
i like

Jom Kritik Sini plak Oke =D

maszull said...

slm...nice blog...:)

http://maszull.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Meck said...

buat 1 sidebar je tak payah double. lg 1 iklan nuffnang tu di kedudukan yg salah. cek balik kat website nuffnang ye..

Lulu Caldina said...

Betul tak berani nak kritik..ngee.. ;)

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

zieyzain said...

nice,..n simple! salam kenal=)

zarahanggun said...

cool blog

ZAC juga ada give away contest , kira jumlah duit syiling mudah sgt, menjemput tuan tanah dan semua orang utk join, siapa yg teka betul dpt keychain pilihan patern dan letak nama sendiri, apa lagi klik la link ni utk join.
minta izin tuan rumah dan sy add as follower tuan rumah sebab bg tumpang lalu. TQ

Amalina said...

Hye tuan rumah, Lina terjah sini . Pergh, bestnya abg ben follow blog ni. Btw, iklan tu perlu adjust sikit. Bckground kena tukar kot sebab merah menyala sgt.

Comment me back

KimiCnoL said...

bloglist panjang sangat..shoutmix please ;D
(follow)

petua kuruskan badan??

shiny2 star.. said...

ok dah.cume kemas2kan sket je.:)

http://juzforthelassie.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Fad said...

hai!!!!!..hehehe..cf dtg ni.blogdah ok la...haha..xpandai lgsg nak kritik kan?haha....

http://dilamin.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Mrs. Farhan said...

Nape xde header. Nanti buat k. Hmmm. Heartbeat tu nape x buat memanjang?? Dah mkn space tu. Dan blog archive tu wat scrollbar k. Baru la nampak kemas. =)

Kritikan dari seorang pengguna berukben edisi siput sedut. Harap maaf andai terkasar bahasa. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Razis said...

dtg kritik blog yer.

1. Kena susun atur lagi blog nie sebab nak agak kelam kelibutla. lain2 ok, just susun jer. Letak size banner pada tpt yg sesuai.

Semoga terus sukses yer.

http://www.myrazis.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

lieynanilaz said...

kepada semua yg beri komen membina...terima kasih...insyaallah akan dibuat perubahan....:)

DoodleLicious said...

salam perkenalan

kalau nak doodle free, datang lah sini, esok last day offer

WiE said...

nice blog.. cantik..

http://mehmetwie.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...