Kawan - Kawan

Tuesday, February 22, 2011

Trilogi Cinta

Cerita ni disiarkan pada setiap hari ahad - selasa di TV1...
berdasarkan kepada novel nukilan Sharifah Abu Salem..
boleh dikatakan aku follow citer ni (ada gak yg aku termiss)..he3..

novel ni tebal dan aku memang  dah baca..
tapi lama dahlah...mgkn masa aku di bangku sekolah lagi..
aku mmg pembaca novel...dedulu lagi gilerr baca..
cuma sekarang ni jerr aku dah kureng...sebab dah x de geng yg supply ..
well masa zaman sekolah banyak pinjam member/library dari beli sendiri..ekeke

apa yang aku perhatikan..
drama ni mmg sebijik ikut  novel...
yg paling best watak salmi dah mati...yahooo..
aku menciii dia ni...dahlah x sedar dek untung..
ada suami baik macam tu boleh disia-siakan...
sukaaaa bila anak2 pun x berapa nak rapat ngan ibu sendiri..

malam ni watak seha plak tinggal kat kl (umah nurjinah)
x sabar nak tengok aksi gedik2 manja goda abang ipar sendiri..
drama ni x tau berapa episod tapi lambat lagi kot nak endinggg...
jangan makin lama makin boring udahhh....tapi citer ni happy endingg..
apa2pun kita layanzzzz jerrr......

4 comments:

Tihara said...

aku penah bc lam mguan wanita..
kdg2 cam borink cita ni..
aku dah termiss la..huhu

Lieynanilaz said...

aku pun ada miss gak tapi mgkn time tu tv lain pun takde siarkan citer yg bestt...i follow je citerr ni...he3...

Tihara said...

mak aku pulak ske tgk cita ni..ms aku tgk ritu dia takmo layan,mybe skang dh rasa shat sket..sian bru nk shat dh kena g wat kemo smula..

Lieynanilaz said...

semoga mak cepat sembuh....drama ni mmg akan ku tunggu2 nak2 dah sampai part seha nak goda abang ipar sendiri...ekeke...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...