Kawan - Kawan

Monday, February 28, 2011

Ragam Pelancong



aku benonya tengah boring
tak tau nak buat apa
godek2lah gambo lam pc..
entah macam mana aku tergerak
nak tulis entri pasai pelancong


korang akan melihat pelbagai aksi gelagat pelancong
yang datang dari pelosok dunia
sama ada benua eropah,asia dan tanah arab
nak tengok yg seksi,yg  bertudung litup
sebut jerk...itu semua penah aku tengokk
udah depa tunjuk..kita pun tengoklah free show..ahakss..

kat bawah ni aku tunjuk sebahagian jerk tau
ini pun pilih yg sopan2 gitu
lain entrilah aku letak gambar pelancong yg menarik2

                                          Makanlah buah-buahan tempatan...segar dari ladang...
                                          Pelancong yang bersedia di atas kenderaan
                                          berehat sebentar sambil menikmati buah
                                                                  tangan sapa plak niiii
pandangan belakang
                                      
                                                    aku pun nak interframe gak..ahakss....

10 comments:

akU GaDis said...

akak cuci mata tgok pelancong ea,, hihi

Lieynanilaz said...

aku gadiss...aktiviti sampingan sesambil bekerja..ahaks..

Lady of Leisure said...

pic masa kat mana ni.. best kan tgk gelagat org..

Lieynanilaz said...

lady...ni pic kat sekitar opis...tempat kami ni taman agro teknologi...mmg hari2 dikunjungi pelancong..

Cikgu Tie said...

kat mana ni yer!
Teringin nak tahu.


Wajar ka tidak:Jadual kerja anjal untuk guru

Lieynanilaz said...

cikgu tie....
ini kat taman agroteknologi,mardi langkawi.

Kancilbiru said...

wah seronoknya...best la boleh makan buah2 tempatan tapi lama2 bosan jugak kan..

Lieynanilaz said...

kancil biru....betull...lama2 x termakan dah buah tuuu....:)

Tihara said...

aku ske baju ko yg ni..aku tk bosan mkn buah..hehe

Lieynanilaz said...

boleh dikatakan tiap2 minggu aku akan pakai...he3...tak taulah nape..sedap pakai kot..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...