Kawan - Kawan

Wednesday, February 23, 2011

Makan-Makan

Gambar-gambar kat bawah ni sebenarnya menu lama yg dok ada lam pc.Masa ni buat jamuan simple untuk meraikan my bos yang akan pergi menunaikan Haji.Kalau tak silap bulan Oktober tahun lepas.


Cucur udang yg marbeles....belah utara makan cicah kuah kacang

Bihun goreng...hidang ngan periuk sekali...ha3...agar2 dalam tupperware pink tu sponsor by aku..kengkawan dok puji sodapp....yolaaaa tuuuuu...

Mee goreng...x oder banyak sebab bihun sajerrr dah seperiuk...banyak lebih...tapau bawak balik sorang sikit..

Agar- Agar roti...tapi yg habisss cepat opkos agar2 belang yg aku bawak....satu bekas kat atas tu jerk .....semua pakat marah sebab bawak sikit sangat......ha3....

2 comments:

Tihara said...

tah, dah la sedap bawak sikit jek..

ceyy cam aku ada kt situ..thhehe

Lieynanilaz said...

kang bawak banyak...x abis plak....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...