Kawan - Kawan

Thursday, May 12, 2011

Word Verification....Tolong Lerr Buang

Tadi buat blogwalking betul-betul spoiled mood
aku dengan rajinnya pegi ke blog2 newbie
bila bagi komen dan hantar tu keluar ayat "word verification"
adoii...mencik sungguh ngan menatang ni...


kepada blogger2 baru kalau boleh buang/hilang kan kotak tu
bukan apa lagi mudah nak komen dan user frindly
bila ada "word verification" akan membuatkan orang malas nak komen
sebab banyak sangat step nak kena isi
dah isi berkali-kali pun kadang2 dia tak nak terima
nak tunggu dia terima plak punyalah lama...haish...


nak hilangkan tu ada cara....senang jerk pun
ni aku bagi blog yg ada buat tutorial camne nak kasi ilang
boleh tengok di SINI dan SINI

9 comments:

mizzkechique said...

haha..dh byk kali dan ramai blogger mengeluh pasal ni..tp msh sama gak..

lieynanilaz said...

tu lah pasai...geram sesangat...x jadi nak komen..hahahaha

bujal X said...

diorang tak perasan kot~~

miloais said...

iols pun banyak kali menghadapi blog yg ada word verification neh
memang sakit ati gak le
nak plak - yg iols type tu tak betul
kalo angin ok... iols retype lah verification tu
if not - iols terus klik X
nasibbbbbbbb!~

Tihara said...

Waa otai blog dh ngamuk..ak mencik gak wv.

fadlisabri said...

visit here frm Egypt~

http://coretanfadlisabri.blogspot.com/

gedek! said...

word verification memang mengjengkelkan!

lieynanilaz said...

setelah seminggu internet ada masalah...baru kini ok..yehaaa...

by Zent said...

biase la tuh...
blog2 newbie...
sabar je lah....dorang mungkin
baru nak belajar dunia blog nyh...

Entri terkini:cara mudah nak dapatkan earning nuffnang banyak

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...