Kawan - Kawan

Monday, May 9, 2011

Alahai Facebook ku...cedeyyyy...

seawal pukul 8 dengan semangat jitu dan bertenaga..
aku pun on pc cam biasa sementara tu aku bukak...
peti besi untuk mengeluarkan cash box yg sedia ada..


lepas tu log in facebook...
sekali keluar menatang company policy bla bla bla..
huwaaa.....fb kena block daaa...
aiseh...kena jadi staff terbaiklah kalu gitu..
dah x leh nak ngulorrr...sob..sob..sob..


p/s : kemudahan yg diberi kena digunakan secara berhemah dan betul...
dah kena block ni....lu fikirlah sendiri.....:)

4 comments:

miloais said...

samalah cam kat opis iols...
tapi heran gak ni
dia block fesbuk jahhh.... YM - skype - twitter tak plak kena
haihhhh!~

bujal X said...

pasang anti proxy la~haha~~

lieynanilaz said...

milo...kat opis facebook ja yg lepas...youtube,twitter,ym etc mmg lama diblock...hehehe..padan muko..kihkihkih..

bujal x ...x kuasa eden..hehehe..

Tihara said...

Blog dia x blok ke

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...