Kawan - Kawan

Sunday, April 24, 2011

Petang yang Dingin

Cuaca mendung kat luar..mata pun ngantuk...boring plak asyik mengadap monitor jerk..rasa nak tembus dah ni. So aku pun jenjalan sekitar opis..bagi segar sket mata...

Ini di kandang rusa...seronok tengok binatang ni bermain sesama sendiri...jinak sangat...akan dekat ngan orang lagi2 bila kita sua makanan...sebelum ni pun aku ada buat en3 pasai ni..nak tau masuk SINI



Ini sesaja jerk snap...pokok2 hutan yg terdapat di sini...umur pokok2 ni dah melebihi 15 tahun..berhampiran ni ada hutan..hajat di hati nak masuk tapi idaklah berani sebab sorang2 kan..takut kalu jadi apa2 menyusahkan orang lain plak..kat dalam hutan ada aktiviti lasak..kalu rajin nanti aku masuk dan tulis en3 pasai ni...he3...



haaaaaaa...kalu korang berani cer naik menara ni...dari atas boleh melihat pemandangan sekitar langkawi...setakat ni aku hanya naik setakat tingkat 1 jerk...nak melangkah lagi rasa gayat sehhh...






okeh mata pun dah segar.....sila masuk opis balik yaaa......:)...peace.











12 comments:

gedek! said...

Ini sekitar opis kamu?

Wow!

lieynanilaz said...

ya pakcik...

gedek! said...

CEM-BU-RU, okey..!!!???

lieynanilaz said...

hukaloh...ada org cemburu weeii...hikhik..

Matjoe said...

ahad pun kerja. kedah or kelantan?

lieynanilaz said...

matjoe...saya di kedah..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

wah....klu kat luar ofis mcm ni...memang segar la mata memandang ye....

lieynanilaz said...

kakd....opis saya lam hutan...ekekeke...

HonEyBuNNy said...

oh langkawi...

dah lama xg langkawi..hehe..

btw,salam ziarah...

Tihara said...

menara tu macam kat gunung tahan

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

iMBobo said...

menarik :) nk try lah nnt bila pegi langkawi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...