Kawan - Kawan

Wednesday, April 20, 2011

Jom timbang blog korang sama ada berat atau ringan

Tadi buat blogwalking...masuk ke dalam blog NI....dia ada buat en3 pasai tajuk kat atas tu...tetiba terasa nak join plak...yelah mana tau kot2 blog berat...menyampah kang korang nak tunggu loading tu...hikhikhik..

Alhamdulillah ringan jerk blog...cuma 127.77 KB daripada 200 KB...so korang cubalah check sama ada blog korang ringan ke dak...kalau lebih 200 KB tu...eloklah korang buang widget2 yg memberatkan blog tu...bukan apa...untuk memudahkah sesapa yg nak masuk blog tu tak menunggu lama...hehehehe...

Kalau korang nak check...MASUK SINI

4 comments:

Tihara said...

weyy nak gi timbang gak la.. :)

gedek! said...

Tak sanggop nak tengok result nya!

lieynanilaz said...

tihara...cer timbang..tengok berat ke dak..

pakcik gedek...kenapa...ekekeke..

eezance said...

singgah tengahari ... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...